preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 2. 2010.

Ukupno: 963979
Ovaj mjesec: 6746
Danas: 7
 

 

Priloženi dokumenti:
Plakat.jpg

Vijesti

Kreativna radionica i UZ Tinček

Koliko su naše učiteljice kreativne, maštovite, marljive i složne, još su jednom pokazale prošli četvrtak organiziravši kreativnu radionicu povodom nadolazeće izložbe koja će se održati u školi na dan božićne priredbe (petak, 20.12.), i povodom božićnoga sajma dan kasnije, u Čakovcu, u sklopu „Adventa u gradu Zrinskih“. Spomenute događaje organizira naša novoosnovana učenička zadruga.

Na fotografijama možete vidjeti dio atmosfere s radionice, a valja i naglasiti kako su učiteljice ove postupke rada prezentirale i, uz još mnoštvo drugih tehnika i materijala, radile sa učenicima na satu razrednika, satovima likovne kulture i izvannastavnim aktivnostima.

Uratke ćemo prodavati na izložbi nakon priredbe. Dođite, pogledajte, bez ikakve obveze!

U nastavku pročitajte nešto o novoosnovanoj Učeničkoj zadruzi „Tinček“.


Osnivačka skupština Učeničke zadruge Tinček

 

U četvrtak je,24. listopada 2013. godine, u prisutnosti učenika, roditelja, djelatnika, članova lokalne zajednice i gostiju, održana Osnivačka skupština Učeničke zadruge  „Tinček“. Naziv je, prema prijedlogu knjižničarke Ane Špoljarić, dobila zbog simbolike sadržane u imenu Martin, odnosno istog naziva od milja u lokalnom govoru.

Time je i službeno završen proces koji je službeno započet još tijekom prošle školske godine, u proceduri koja podrazumijeva inicijativu ravnatelja, prihvaćanje na Učiteljskom i Učeničkom vijeću te odluku Školskog odbora, sa finalnom potvrdom u vidu Skupštine na kojoj se bira vodstvo Zadruge (predsjednik, zamjenik, tajnik, stručni voditelj i članovi Zadružnoga odbora) i izglasavaju Pravila, zapravo Statut.

Sve je to napravljeno s ciljem formiranja dragovoljne interesne učeničke organizacije koja pridonosi postizanju odgojno-obrazovnih i društveno-gospodarskih ciljeva škole/ustanove, jer kao oblik izvannastavne aktivnosti  učenicima/ama omogućuje stjecanje radno-tehničkoga, ekološkoga, gospodarskoga, društvenog i etnoodgoja i obrazovanja te razvoj sposobnosti i korisno provođenje slobodnog vremena (čl.1. Temeljnih odredbi Pravila Učeničke zadruge Tinček).

Sukladno zakonskoj proceduri osnivanja Učeničke zadruge imenovani su članovi Uprave zadruge:

  1. Zadružni odbor čine: Slavica Goričanec(djelatnica škole); Zlatko Goričanec (djelatnik škole); Željka Kristofić (roditelj); Petra Novinščak (učiteljica i predstavnik suosnivača); Ivana Živčec (predstavnica lokalne samouprave); učenici zadrugari: Matija Trstenjak, Mario Modlic, Kaja Novak i Veronika Oletić
  2. Za predsjednika Zadruge izabran je ravnatelj škole Tomislav Paljak, a zamjenica predsjednika je učiteljica Ksenija Perčić.
  3. Tajnicom Zadruge imenovana je školska voditeljica računovodstva Andrea Bogdan.

Jednoglasnom odlukom članova Skupštine za stručnog voditelja Zadruge izabrana je učiteljica Valentina Bogdan koji će u ime predsjednika predstavljati Zadrugu na svim razinama njezina djelovanja. Sukladno ovoj odluci, priložena je uredno ispunjena i ovjerena Pristupnica i Vjerodajnica. Valentina Bogdan je izabrana i za voditeljicu ljetopisa i matične knjige Zadruge. FotografijePošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tomislav Paljak   datum: 17. 12. 2013.

e-Dnevnik


Tražilica

Kalendar
« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Oglasna ploča

Anketa o kravati
U kojem je stoljeću nastala kravata:

Iz kojeg naroda je potekla kravata:

Tko je iz naroda otišao u svijet s rupcem oko vrata zavezanim u čvor?

Hrvatski sabor je 2008. godine za Dan kravate izabrao:

Korisni linkovi

Radijska grupa
Emisije radijske grupe


CARNet
preskoči na navigaciju